Meer resultaten voor MEUBILAIR

MEUBILAIR
 
Primair Onderwijs Meubilair Heutink.nl.
Bekijk het kleurrijk ingerichte leerplein van deze basisschool waar coöperatief leren het uitgansgpunt was bij het ontwerp. Dit is terug te zien in de inrichting er is een leerplein gerealiseerd met verschillende groepswerkplekken en flexibel meubilair. Rust in kleurrijk geheel voor Montessorischool Valkenbos. Geschreven op dinsdag 22 maart 2016. Deze school ervaarde dat een aantal van de in 2014 ingerichte onderwijs en kantoorruimtes niet voldeden aan de behoefte. Aan ons de uitdaging om de door architecten ontworpen kleurrijke ruimtes te voorzien van passend meubilair waarmee er balans in de ruimtes zou ontstaan. Energiek efficiënt werken met de Stand4Work. Geschreven op maandag 21 maart 2016. En toch vergadert vrijwel iedereen zittend. Dat zijn we gewend. Maar waarom gaan we eigenlijk niet staand vergaderen?
KMP Kantoormeubilair designmeubilair bureaustoelen kapstokken Amsterdam.
KMP Kantoormeubilair projectinrichting heeft alles voor de werkplek kantoormeubelen zoals NPR bureaustoelen kantoortafels electrisch verstelbare zit-statafels dossierladenkasten kantinestoelen receptiebalie's vergadermeubilair jalouziedeurkasten wachtkamermeubilair etc.
Technisch meubilair Technische installaties en practicummeubels B4 laat techniek werken.
U krijgt de hoogste kwaliteit technisch schoolmeubilair en labinrichting. U vindt in B4 een partner die inspireert en meedenkt om maatwerk en design meubilair te ontwerpen. B4 is exclusief leverancier van het topmerk Hohenloher met de bekende NAWIS plafondsystemen. Scholen en laboratoria zijn zeer tevreden over de complete aanpak van B4. Om tijd en geld te besparen kan B4 het bestek schrijven voor het installatietechnische deel. Advies inrichting en installatie van uw BiNaSk lokalen. Met de service van B4 heeft u uw practicumlokaal of laboratorium helemaal op orde. B4 garandeert een veilige en aantrekkelijke werkomgeving. Mét de installatie en projectbegeleiding die daarbij horen. Uiteraard blijft de keuze aan u welke onderdelen u wilt inkopen.
Welkom bij Triple-E Lichtgewicht Meubilair B.V.
Ontwikkelt en produceert lichtgewicht meubilair zoals vouwtafels vaste tafels lestafels standbouwsystemen podiumdelen 165 kg. per deel etc.
Duurzame meubels op maat? Van Warmerdam Speciaal Meubilair.
Bovendien zijn onze producten zo sterk dat ze ook bij zeer intensief gebruik vele jaren meegaan. Bel 31 0 344 63 69 69. Van Warmerdam Speciaal Meubilair. Verzekerd van sterk meubilair. Van Warmerdam Speciaal Meubilair BV WSM maakt sinds 1978 duurzame maatwerkmeubels voor intensief gebruik in het onderwijs de zorg en overheidsinstanties. Voor deze bedrijven en instellingen is het van belang dat meubilair goed past en betrouwbaar is. U moet ervan op aan kunnen dat meubels na jaren van gebruik nog steeds naar behoren functioneren. WSM geeft u die zekerheid. Ons meubilair is molestbestendig en bovendien onderhoudsvrij waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik in onder meer zorg en jeugdinstellingen.
Home Zorg-meubilair.eu.
De Parel Meubilair Hoofd.
Dat zit wel goed! Welkom op de website van De Parel horeca meubilair in Apeldoorn. De Parel Horeca Meubilair richt zich op het in en verkopen van gebruikte horeca stoelen tevens hebben wij ook een aanbod van gebruikte tafels barkrukken en diverse horeca items. De Parel Horeca Meubilair staat garant voor kwaliteit en scherpe prijzen voor zowel particulier en bedrijf Of het nu gaat om grote of kleine aantallen bij ons bent u aan het juiste adres. Door bij ons gebruikt horeca meubilair aan te schaffen werken wij en u mee aan een duurzame manier waardoor het meubilair een verantwoorde tweede kans krijgt.
Foxis dBos De Bibliotheek op School.
Gebruikt meubilair.
U bent hier Home Gebruikt Meubilair. Om uw horecabedrijf op een smaakvolle manier in te richten kunt u het beste in onze ruime collectie gebruikt meubilair rondkijken. Hier treft u een groot assortiment divers tweedehands meubilair aan van deugdelijke kwaliteit en met een nette uitstraling.

Contacteer ons