Meer resultaten voor verkoop horeca

verkoop horeca
 
Horecabedrijven te koop aangeboden.
Huursom grond voor seizoen 2015 bedraagt 37.279 Oplevering strandpaviljoen nader overeen te komen. Unieke kans voor een gedreven horecaondernemer. V E R K O C H T! Beleggingsobject horeca te Wateringen. Onroerend goed belegging te Wateringen. Begane grond Herenstraat 18 Wateringen. Eerste etage Gantelplein 1 Wateringen. Huurovereenkomsten 5 jaar 5 jaar optie. Netto huursom 63.600 op jaarbasis. 2010 gerenoveerd voor 325.000 excl. Productiekeuken / Cateringbedrijf te Katwijk. TE KOOP / TE HUUR bedrijfsruimte circa 1180 m2. Zeer geschikt voor Productiekeuken/Cateringbedrijf. Gelegen aan de Katwijkerbroek 37 te 2223 XN Katwijk. 700 m2 Eerste etage ca. In het verleden heeft hier een cateringbedrijf gezeten. Overname zonder/met/gedeeltelijke inventaris mogelijk.
Actief verkopen Haal meer uit je horecazaak. Powered by AB InBev.
Meer informatie over je koel of tapinstallatie of andere technische onderwerpen? Haal meer uit je horecazaak. Horeca Support is dé site van horecaleverancier AB InBev voor iedereen die in de horeca werkt. informatie over de horecamarkt praktische tips horecacijfers en een kijkje achter de schermen.
Hormax Horecamakelaars aankoop verkoop verhuur taxaties begeleiding horecabedrijven.
Zo blinken wij uit in de begeleiding bij aankoop verkoop verhuur en taxatie van inventaris goodwill en registergoed. Maar wat ons écht uniek maakt? Wij helpen en adviseren bij financiering personeelsoverdracht het opstellen van contracten aanvraag van vergunningen en het leggen van contacten met brouwerijen en overige horecagerelateerde bedrijven. Roel van Overbeek Ruud Welters Ronald Loonen Marc Lagrouw en Edwin van Hassel. Op zoek naar een horecabedrijf?
Bedrijf kopen of verkopen in Horeca en recreatiekoop of verkoop uw bedrijf via Bedrijventekoop.nl.
laatst bijgewerkt op 28-08-2015. 0492 37 00 88. Kapitaal en partner gezocht voor datingplatform. Ontwikkeld tax accountingsoftware vermarkten. Succesvolle verkoop studiomeubelen via web. Hotel Restaurant in perfecte staat. Internetbureau online marketing en webbouw. Franchise platform powered by Bedrijventekoop.nl. Ervaringen van ondernemers met bedrijventekoop.nl.
Verkoop kanjers voor horeca en supermarkten.
Home About Us Vacancies Verkoop kanjers gezocht voor horeca en supermarkten. Verkoop kanjers gezocht voor horeca en supermarkten. Voor het verkopen van producten gericht op supermarkten en de horeca komen we graag in contact met misschien wel jou? De doelgroep is geweldig. Groot heterogeen en multi-cultureel! Als je jong ambitieus representatief niet al te formeel zelfstandig en gedisciplineerd bent en je wilt werken op basis van een percentage van de omzet die je realiseert en een basissalaris dan is dit een kans. De klant is altijd Koning en een klant die nee zegt is een uitdaging!
Tonny Freriks Horeca Makelaars Verkoop.
Wilt u uw horecabedrijf verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tonny Freriks Horeca-makelaars is namelijk als makelaarskantoor volledig gespecialiseerd in de aan en verkoop en het taxeren van horeca exploitaties en horeca onroerend goed. Het verkopen van een horecabedrijf is een complex proces. Hierbij spelen vragen op het gebied van organisatie personeel financien fiscaliteiten maar ook van persoonlijke aard een rol. De verkoop van een onderneming is niet alleen ingewikkeld het is ook een ingrijpend en emotioneel proces. Een ondernemer moet afscheid nemen van een horecabedrijf waarin hij vaak jarenlang met liefde en plezier gewerkt heeft. Daarnaast zal de ondernemer gedurende het verkooptraject moeten doorgaan alsof hij niet verkoopt.
Tonny Freriks Horeca Makelaars Home.
Recent Verkocht / Verhuurd / Verpacht / Bemiddeld. Lokatie voor een Lunchroom Broodjeszaak Gagelstraat 6 te Eindhoven. Cafetaria Eethuis Route 34 Hoogeloon. De horeca van De Lithe Ham De lithse Ham 3 te Lith. IJssalon Ciao te Roosendaal. Laat ons u bellen. Volg ons op Twitter. NIEUW Ter overname Cafetaria Restaurant te Schijf horeca cafetaria restaurant Rucphen https//t.co/sAM6uBGaXb https//t.co/hKEKDHzRVZ. juli 21 reply retweet favorite. Cafetaria Chinees Indisch Restaurant t Dorp te Schijf gem.
No11 Deventer HORECA INBOEDEL VERKOOP GROTE POOT NR 11. Facebook.
No11 Deventer heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd. HORECA INBOEDEL VERKOOP GROTE POOT NR 11. ZATERDAG ZONDAG 9 en 10 mei. VAN 11.00 17.00 UUR. Bestek glaswerk kasten banken tafels stoelen decoractie vazen en veel meer!
Horeca en verkoop Gemeente s-Hertogenbosch.
Aanvragen Drank en horecavergunning en exploitatievergunning. Als u plannen hebt om een horecazaak over te nemen of te starten dan kunt u een afspraak maken met het horeca team horeca@s-hertogenbosch.nl of 073 615 51 55. Alle benodigde formulieren worden dan aan u uitgereikt en u krijgt daar uitleg bij. U hebt ongeveer 3 weken de tijd nodig om alle gevraagde informatie te verzamelen. Zodra u de gevraagde documenten hebt maakt u een vervolgafspraak om de aanvragen voor een drank en horecavergunning en/of een exploitatievergunning in te dienen. Vanaf het moment dat u de volledige aanvraag heeft ingediend gaat de formele behandeltijd van 8 weken in. Tijdens deze behandeltijd controleert de gemeente de documenten die u hebt aangeleverd.

Contacteer ons