Resultaten voor horeca meubilair amsterdam

horeca meubilair amsterdam
 
Okido Project Totaal Horeca meubilair groothandel Okido B.V.
Wij helpen u graag met de samenstelling van een complete en gastvrije inrichting met kwalitatief hoogwaardig en comfortabel meubilair. Daarbij zorgen wij uiteraard voor de juiste mix tussen sfeer en functionaliteit. Dé Horeca Meubilair Groothandel. Project Totaal Okido is een horeca meubilair groothandel en levert derhalve tegen groothandelsprijzen! Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad waardoor wij in Nederland voorop lopen wat betreft de drie-eenheid scherpe prijs hoge kwaliteit en snelle levering. Op onze website vindt u een overzicht van ons gehele assortiment aan horeca meubilair zoals houten meubelen metalen meubelen kunststof meubelen terras meubilair parasols verlichting en decoratie. Daarnaast vindt u een link naar onze uitgebreide outlet en onze meest recente brochure.
Horeca meubilair steigerhout Amsterdam Steigerhout Projecten.
Maatwerk met steigerhout.
Hakvoort Professional een begrip in horeca en grootkeukens.
Zanussi Evo 700 lijn. Zanussi Evo 900 lijn. Overige grillen en barbeques.
Satelliet meubelen horecameubilair.
Van bruin café tot trendy loungeclub of knusse lunchroom. Satelliet heeft de meubilair collectie samen gebracht in inspirerende showrooms. Showroom Satelliet Breda hier zit tevens het hoofdkantoor gevestigd. Satelliet showroom Amsterdam op deze locatie zijn diverse partners te ontmoeten. Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Satelliet.
Héman partyverhuur Statafels stoelen en biertaps huren Horeca verhuur.
Héman Verhuurservice de landelijke verhuurservice van luxe partymateriaal. Alles voor uw feest of evenement tegen aantrekkelijke tarieven door heel Nederland bezorgd. Tafels stoelen servies biertappen partytenten statafels glaswerk en horeca apparatuur! Héman volgt de laatste trends werkt milieubewust en voldoet aan de ISO 9001 norm.
KAJA horeca interieur interieurbouw en horeca meubilair sinds 1963.
Het is maar een tip! vraag nu een offerte aan. Laat u inspireren in onze inspiratiecentra. De sfeervolle interieurvoorbeelden een uitgebreide collectie horeca meubilair en verlichting zijn ware inspiratiebronnen voor de horeca bedrijvenmarkt retail onderwijs instellingen en zorg. De ideale plek om samen met onze interieuradviseurs uw nieuwe interieur of meubilair samen te stellen. Bezoek ons bij Studio Senses in Zwolle en Den Haag Delft in de showroom in Rijssen of in één van de basisshops in de vestigingen van HANOS.
Horecawerf.
Begin september plaatst WineStation de eerste WineStation in Zakopane. Welkom op de Horecawerf Amsterdam. Vernieuwend veeleisend en professioneel. Voor u als horecaondernemer is het daarom prettig om met bedrijven samen te werken die u begrijpen en die met u meedenken. Die partners vindt u in Amsterdam-Noord aan het IJ bij de Horecawerf. Laat u inspireren in de vernieuwde 3.000 m2 grote showroom. Laat u adviseren door verschillende horecaleveranciers. En maak van uw zaak een geslaagde zaak! Interieur techniek entertainment automatisering communicatie en alles voor de inwendige mens. De ondernemers op de Horecawerf hebben alle ingrediënten in huis om uw horecabedrijf of project op de kaart te zetten.
Goos Horeca De grootste horeca groothandel van Nederland.
Fax 31 0 26 49 503 08. Alle Vestigingen 8.30 tot 17.30 uur. Vestiging Zeeland is open van 9.00 tot 17.00. en op vrijdag gesloten. 9.00 tot 16.00 uur. 9.00 tot 16.00 uur.
Groothandels in horecameubilair en projectinrichting.
Volg ons op Facebook en Twitter Groothandels in meubilair professionele horeca inrichting en decoratie. Koop goedkope restantpartijen met stoelen en overtallige tafels uit overproductie. Horecameubilair groothandels nieuw en gebruikt meubilair voor café bar en restaurant. Hanos is een leverancier die bijna alles voor de horeca levert. Bedrijfskleding disposables apparatuur glaswerk servies en bestek. De meubilair afdeling van Hanos heet Kaja of is het andersom? Jammer op de Hanos website staan op het moment van schrijven geen meubelen wij konden ze tenminste niet meer vinden.

Contacteer ons